Veličanstven koncert Policijskog orkestra MUP-a Srpske

0

ISTOČNO NOVO SARAJEVO – Policijski orkestar Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske održao je večeras u Istočnom Sarajevu veličanstven koncert povodom 9. januara – Dana Republike.
Gradonačelnik Istočnog Sarajeva i domaćin koncerta Nenad Vuković izrazio je zadovoljstvo što je prvi put neka manifestacija pod pokroviteljstvom Organizacionog odbora za obilježavanje 9. januara – Dana Republike Srpske, održana u Istočnom Sarajevu.

„Više godina težimo da proslavu Dana Republike sa najvišeg nivoa dovedemo u Istočno Sarajevo zato što ovaj grad smatramo rodnim mjestom Republike Srpske. Smatram da je naša težnja opravdana i cijenimo da je ovo prvo korak razumijevanja da nekad cijela manifestacija bude organizovana na prostoru Istočnog Sarajeva“, rekao je Vuković novinarima.

On je naglasio da mu je veoma drago što prisustvuje sabornosti srpskog naroda u Republici Srpskoj i što je pokazana sposobnost da od Nove godine do Dana Republike sve političke strasti budu spuštene na najniži nivo i da se praznici proslave kako dolikuje srpskom narodu.

Rukovodilac Policijskog orkestra MUP-a Srpske Jelena Atlagić istakla je da je publika u Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo, osim himni, koračnica i marševa, večeras uživala i u zabavnoj, starogradskoj i filmskoj muzici.

Osim Vukovića, koncertu su prisustvovali, načelnik Policijske uprave Istočno Sarajevo Branimir Šehovac, te brojni predstavnici političkog, društvenog i kulturnog života grada.

(www.palelive.com/Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare