Večeras u 20 časova humanitarna predstava „EUtanazija“

0

Amatersko pozorište iz Zvornika će večeras u 20.00 časova u Palama i u 17.00 časova u Lukavici odigrati predstavu „EUtanazija“, a sredstva od ulaznica namijenjena su za pomoć desetogodišnjoj djevojčici Nataši Cicović kojoj je za operaciju presađivanja koštane srži potrebno 11.000 evra. Novinar radija „OSM“ Branka Kovačević, koja je u grupi entuzijasta koji žele pomoći djevojčici, izjavila je Srni da će predstava „EUtanazija“ biti izvedena 13. aprila u 17.00 časova u Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo, a u 20.00 časova u Kulturnom centru Pale. Cijena ulaznice je pet KM.

Ona je naglasila da su organizatori predstave grupa entuzijasta, a kulturni centri su besplatno ponudili sale, dok posebna zahvalnost ide pozorištu iz Zvornika koje je pristalo da odigra ovu humanitarnu predstavu.                 

„Poštovani sugrađani, molimo vas da svojim dolaskom na ovu humanitarnu predstavu doprinesete prikupljanju sredstava za liječenje desetogodišnje Nataše Cicović, koja sa roditeljima živi u Vrhprači kod Pala“, istakla je Kovačevićeva i dodala da se mala Nataša trenutno nalazi na Institutu za majku i dijete u Begradu, na hemoterapiji, a za operaciju presađivanja koštane srži potrebno je prikupiti 11.000 evra.

Opširnije: ovdje i ovdje.

(www.palelive.com / foto: EUtanazija)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare