Trener muške odbojkaške reprezentacije Srbije Nikola Grbić večeras u 17.30 časova će napraviti trening koji će biti interesantan za gledanje, a vrata Sportsko poslovnog centra „Peki“ će biti otvorena za publiku.

Biće to jedinstvena prilika da svi zainteresovani vide reprezentativce Srbije na djelu i prenesu im dio energije i podrške pred Evropsko prvenstvo u Poljskoj.

Reprezentativci Srbije na Palama borave pd 23. jula, a prvi dio priprema završavaju 4. avgusta kada se vraćaju u Beograd.

Odbojkaška reprezentacija Srbije u ponedjeljak je iskoristila slobodan dan da obiđe olimpijsku planinu Jahorinu. Omogućena im je panoramska vožnja šestosjedom.

Predstavnici Odbojkaškog saveza Srbije i Republike Srpske i Bosne i Hercegovine su se dogovorili da Pale, Jahorina i dvorana „Peki“ ubuduće budu jedna od baza srpskih odbojkašica i odbojkaša.

„Ove pripreme su nas uverile da možemo ovde da radimo i spremamo se za velika takmičenja. Nadamo se da će nam termini tih takmičenja ići na ruku i nema razloga da jedan deo priprema u budućnosti na Palama obave i odbojkašice i odbojkaši. Ne samo seniori, već i mlađe kategorije“, izjavio je Zoran Gajić, predsjednik Saveza za portal Sport DC.

Razgovaralo se i o odigravanju prijateljske utakmice sa Rusijom ili Bugarskom u Palama, a o tome je govorio pomočnik ministra porodice, omladine i sporta Vlade Republike Srpske, Dragan Jaćimović.

„Danas smo dogovorili da radimo na organizovanju jedne odbojkaške utakmice. Vidjećemo u budućnosti ko će to biti, ali uslov je i da moramo mnogo da radimo da do tog susreta i dođe“, izjavio je Jaćimović.

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije počeće takmičenje na Evropskom prvenstvu u Poljskoj 24. avgusta protiv domaće selekcije na Nacionalnom fudbalskom stadionu u Varšavi.

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
1 Komentar
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Svaka cast na predstavi… Kad je sledeci trening?