Veče sa Milanom Gutovićem

0

VIŠEGRAD – U velikoj sali bioskopa u Andrićgradu večeras je upriličeno druženje sa beogradskim glumcem Milanom Gutovićem.

Gutović je druženje sa Višegrađanima počeo na humorističan način, pričama o neobičnim nazivima mjesta koje je godinama prikupljao tokom gostovanja po Srbiji.

„Nastojim da svaku predstavu i moje predstavljanje publici obogatim novom pričom, zanimljivim nazivom nekog lokaliteta, dajući svemu humorističnu notu“, rekao je Gutović Srni.

On je višegradskoj publici ispričao priče iz djetinjstva u Nikšiću za koji je rekao „da je tada bio lijepo mjesto, samo malo podaleko od grada“, kao i o snovima da postane političar, usput imitirajući aktuelne političare u Srbiji.

Gutović smatra da će režiser Emir Kusturica uspješno završiti projekat Andrićgrada, navodeći da je Kusturica sve što je do sada započeo trijumfalno i završio.

Za gostovanje Milana Gutovića u Andrićgradu vladalo je veliko interesovanje građana, tako da je samo trećina onih koji su došli mogla da uđe u bioskopsku salu koja ima 500 sjedišta.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare