Vatreni okršaj pred porodičnom kućom u Mokrom

0

Policijskoj stanici Pale prijavljeno je da su u mjestu Mokro dva lica pucala iz vatrenog oružja na lice čiji su inicijali S.P.

Pucnjava se dogodila ispred porodične kuće lica čiji su inicijali N.P, a vatreno oružje su koristila lica čiji su inicijali S.D. i T.P.

Na lice mjesta je upućena patrola policije koja je u razgovoru sa članovima porodice S.P. došla do saznanja da su ga dva nepoznata lica, naoružana pištoljima, fizički napala, a potom su pobjegla nakon što je njegov otac istrčao iz kuće i zagalamio, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Prije nego što su se vozilima udaljila sa lica mjesta, nepoznata lica ispalila su nekoliko metaka iz vatrenog oružja, ali tokom uviđaja na licu mjesta nisu pronađeni tragovi koji bi se mogli dovesti u vezu sa upotrebom vatrenog oružja.

Nakon što su u blizini porodične kuće uočili S.P, za kojim je raspisana potragama, policijski službenici su pokušali da ga liše slobode, ali je on pobjegao.

Iz Centra ističu da su policijski službenici, operativnim radom na terenu, došli do saznanja da je S.P. 11. oktobra oko 18.00 časova u ugostiteljskom objektu u Mokrom pucao iz vatrenog oružja i tokom prilikom je oštećen stakleni portal u objektu.

U toku je preduzimanje potrebnih mjera i radnji na rasvjetljavanju navedenog krivičnog djela.

U mjestu Podromanija, opština Sokolac, nepoznata lica su ukrala primarno postrojenje za preradu drveta – brentu, vlasništvo lica čiji su inicijali D.K.

Uviđajem je konstatovano da se postrojenje nalazilo u drvenom objektu, obezbjeđeno katancem, koji su izvršioci najvjerovatnije prerezali podesnim alatom.

Istraga je u toku.

Policiji na Palama preksinoć oko 4.00 časa je prijavljeno da je u Dom zdravlja dovezeno lice čiji su inicijali R.S. sa povredama zadobijenim u tuči.

Nakon prijave patrola policije je izašla na lice mjesta, te došla do saznanja da su u Ulici Jovana Cvijića, tri nepoznata lica fizički napala R.S. i polomila mu nos.

Po ovlaštenju dežurnog tužioca preduzimaju se potrebne mjere i radnje na rasvjetljavanju navedenog krivičnog djela.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments