Vasić: SDS iznio neistine

0

Izvršni sekretar SNSD-a Rajko Vasić ocijeno je da se SDS odmah na početku kampanje svrstao u male i nebitne “tužibaba-stranke”, pa cijelim nizom neistina prijavljuje SNSD Centralnoj izbornoj komisiji /CIK/ BiH i Sarajevu.

“Nedostaje samo žalba u Istanbul, pa da slika o njima bude potpuna”, naveo je Vasić u saopštenju povodom SDS-ovog upozorenja CIK-u BiH i javnosti da SNSD “zloupotrebljava javna dobra i institucije, te da manipuliše maloljetnim licima u izbornoj kampanji”.

Vasić je istakao da SDS iznosi neistine o korištenju republičkih dobara i resursa u svrhe kampanje SNSD-a, jer najviši izabrani funkcioneri Republike Srpske svakodnevno obavljaju svoje redovne dužnosti za koje su izabrani i pri tom im se ne može zabraniti da prisustvuju skupovima kampanje.

Komentarišući optužbe SDS-a da SNSD manipuliše maloljetnicima u izbornoj kampanji, Vasić je podsjetio da SNSD ima veliki broj članova koji nisu punoljetni, istakavši da nijedna struktura stranke ne manipuliše mladima.

“Sve optužbe kojima SDS prikriva nedostatak svog političkog programa i odustvo bilo kakve poruke građanima imaju samo prizvuk laži. Umjesto da svoju nesrećnu prošlost prepuste zaboravu, oni su se ponovo prisjetili pečenih volova čiji su i izumitelji”, ocijenio je Vasić.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments