Vanja Grbić u Palama

0

Odbojka u Palama se vraća na put stare slave. Posebne zasluge za to ima ŽOK „Jahorina“ koji se vratio u klupsku elitu BiH, dok i odbojkaši traže svoju šansu.

U OK „Jahorina“ vrlo dobro znaju da se „kuća gradi od temelja“, a da su paljanski odbojkaški klubovi na zdravim temeljima potvrđuje dobar rad sa mlađim kategorijama.

Proslavljeni srpski odbojkaš Vladimir Vanja Grbić, boraviće u srijedu 24. maja na Palama i održaće „Javni trening odbojke“ (od 14.00 do 15.30 časova u SPC Peki).

To je od izuzetnog značaja za mlade paljanske odbojkaške snage koje će imati priliku da nešto novo nauče. Teško da im ko može dati bolje savjete i usmjeriti ih ka pravim i pozitivnim vrijednostima sporta i života od jedne velike i istinite legende.

Infarastruktura i uslovi za odbojkaški rad u Palama su odlični. Baza mladih postoji, a energije i elana u klubovima ne manjka. Naporan i kvalitetan rad su garancija uspjeha.

(www.palelive.com / foto bigportal.ba)

Autor:

Čedo Matović je rođen u selu Previla, opština Foča. Penzioner, veliki zaljubljenik u sport i prirodu i najstariji „border“ na Palama.


Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare