Van Gogh zatvorio finale Univerzitetskih sportskih igara u Palama

0

Juče je u Palama završeno finale Univerzitetskih sportskih igara, gdje su se takmičili studenti Univerziteta u Banjoj Luci i Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

U sportskom nadmetanju, veliki uspjeh su ostvarili fakulteti iz Pala, koji su odnijeli pobjede u košarci, muškoj odbojci i fudbalu. Studenti iz Banjaluke bili su bolji od kolega iz Istočnog Sarajeva u stonom tenisu, ženskoj odbojci i šahu.

Pobjednici igara su: Fakultet fizičkog obrazovanja i sporta Pale (fudbal); Ekonomski fakultet Pale (muška odvojka); Filozofski fakultet Pale (košarka); Fakultet fizičkog vaspitanja i sporta Banja Luka (šah); Ekonomski fakultet Banja Luka (stoni tenis); Ekonomski fakultet Banja Luka (ženska odbojka).

Nakon sportskog dijela priređena je ceremonija svečane dodjele priznanja pred oko 500 studenata koji su pristigli iz Trebinja, Foče, Doboja, Bijeljine, Zvornika, Lukavice, Brčkog i Banjaluke. Oko 22.00 h na bini se pojavila popularna rock grupa Van Gogh.


Sakupljamo lajkove za cijeli video. Uključi se!


{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/van-gogh-pale-2012/] width=[54] height=[50] title=[Van Gogh zatvorio finale Univerzitetskih sportskih igara u Palama] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

Preuzmi foto

(www.palelive.com)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments