Uz prijetnju pištoljem iznuđen novac

0

Nepoznato lice je, uz prijetnju pištoljem, iznudilo 50 KM od vlasnika automobila u koji je ušlo dok je bio parkiran pored puta Sokolac – Mokro.
Ovaj događaj policiji u Mokrom prijavio je vlasnik automobila, čiji su inicijali A.M, saopštio je Centar javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

A.M. je naveo da se sa suprugom i njihovom maloljetnom unukom vozio sa Sokoca prema Mokrom i da je u mjestu Potkrajevi zaustavio vozilo i izašao sa unukom napolje.

Kada se vratio, zatekao je nepoznato lice sa pištoljem u ruci koje je tražilo 50 KM. A.M. je rekao da su se nakon toga udaljili sa lica mjesta po naređenju nepoznatog lica, te da su potom čuli tri pucnja iz vatrenog oružja.

Policija je izvršila pregled lica mjesta i pronašla tri metka za startni pištolj /plašljivac/ koje su izuzeli radi potrebnih vještačenja.

U toku je preduzimanje potrebnih mjera i radnji na rasvjetljavanju krivičnog djela razbojništva.

Policija iz Rudog uhapsila je A.V. i N.D. koji su nešto poslije ponoći fizički napali i povrijedili po licu M.V. u jednom ugostiteljskom objektu.

Osumnjičeni su privedeni radi kriminalističke obrade. U toku je rad na kompletiranju predmeta i podnošenju odgovarajućeg izvještaja Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare