Usvojen nacrt rebalansa budžeta

0

ROGATICA – Skupština opštine Rogatica usvojila je danas Nacrt rebalansa budžeta za ovu godinu u iznosu od 7.105.000 KM, što je za 17 odsto više u odnosu na planirani budžet.Prihodi od poreza zastupljeni su sa 51,88 odsto, neporeski prihodi sa 24,46 odsto, raspodjela suficita iz ranijih godina iznosi 8,64 odsto, dok primici od zaduživanja iznose 5,07 odsto.

Budžetski izdaci su ujednačeni sa prihodima, a budžetska rezerva iznosi 15.000 KM.

Odbornici su donijeli odluku o utvrđivanju nacrta plana parcelacije za izgradnju obilaznice oko Rogatice, a nacrt je uradila projektna kuća „Urbis centar“ iz Banjaluke.

Opštinski parlament usvojio je izvještaj Komisije za planiranje kapitalnih investicija od januara do juna ove godine, koja je prihvatila 51 prijedlog projekata kapitalnih investicija.

Usvojena je informacija o životnom standardu penzionera ove opštine. U informaciji se navodi da Udruženje penzionera ima 2.068 članova, čija je prosječna penzija 328 KM.

Prihvaćena je odluka o nagradama i priznanjima opštine Rogatica koje mogu biti dodijeljene domaćim i stranim fizičkim i pravnim licima.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare