Usvojen budžet od 4.550.000 KM

0

MILIĆI – Odbornici Skupštine opštine /SO/ Milići usvojili su danas budžet opštine za 2016. godinu u iznosu od 4.550.000 KM, koji je veći za oko 150.000 KM, ili četiri odsto od iznosa ovogodišnjeg budžeta.
Za prijedlog budžeta glasalo je 12 odbornika SNSD-a, SRS-a „Dr Vojislav Šešelj“, Socijalističke partije i SDA, dok su protiv bili odbornici skupštinske opozicije iz SDS-a, PDP-a i nekoliko nezavisnih odbornika.

Komentarišući usvajanje ovog dokumenta, predsjednik SO Milići Zoran Kipić rekao je novinarima da su sve diskusije odbornika, koje su prethodile glasanju, bile konstruktivne.

„Neki odbornici kažu da je budžet potrošački, neki da je socijalnog karaktera, neki da je trebalo više da bude u funkciji razvoja. Slažem se da bi trebalo više da bude razvojni, ali mi treba da ga donesemo zbog funkcionisanja lokalne zajednice i građana Milića“, rekao je Kipić.

Kipić je istakao da je u 2016. godini u Milićima planirana realizacija nekoliko kapitalnih investicija, od kojih su najznačajnije izgradnja kružnog toka na magistralnom putu koji prolazi kroz naselje, uređenje dvorišta Osnovne škole „Aleksa Jakšić“ i izgradnja više parking mjesta.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare