Uspješno završen projekat „Mladi u akciji“

2

Produkcija „Forum teatar“ iz Istočnog Sarajeva organizovaće u četvrtak, 30. jula, na Palama završnu prezentaciju projekta „Mladi u akciji – Razvijanje i provođenje programa za suzbijanje maloljetničke delinkvencije“.

Prezentacija će biti održana u pres-centru Sportskog centra „Peki“, sa početkom u 11.00 časova.

Tom prilikom biće prikazan dokumentarni film o aktivnostima projekta i jednominutni film o nasilju, koji su realizovali članovi Kluba mladih i učenici Srednjoškolskog centra, u okviru video-radionice, rečeno je danas Srni u „Forum teatru“.

Projekat „Mladi u akciji“ realizovan je uz podršku opštine Pale u sklopu Regionalnog programa lokalne demokratije na zapadnom Balkanu, koji finansira Evropska unija, a provodi Razvojni program Ujedinjenih nacija /UNDP/.

Tokom završne prezentacije, partnerima na projektu biće uručene slike i oslikane platnene torbe koje su nastale na kreativnoj radionici enkaustike.

Projekat „Mladi u akciji“ uspješno je realizovan od novembra 2019. do jula 2020. godine s ciljem razvijanja i provođenja programa za suzbijanje maloljetničke delinkvencije i promocije zdravog načina života i podizanja svijesti o rodnoj ravnopravnosti kod mladića i djevojaka.

Liderska organizacija na polju prevencije nasilja u Istočnom Sarajevu, „Forum teatar“ je sa timom saradnika, koristeći dosadašnje, dugogodišnje iskustvo u radu sa mladima realizovao projekat u nekoliko segmenata: trening vršnjačkih edukatora, rad Kluba mladih, edukativne vršnjačke radionice u školi, kreativne radionice i onlajn kampanje.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
2 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

„…i promocije zdravog načina života i podizanja svijesti o rodnoj ravnopravnosti kod mladića i djevojaka.“ – ne dozvolite da promocija homoseksualizma uđe na mala vrata!

Forum, a nije forum. Teatar, a nije teatar. Liderska organizacija – sta je to?

PRESIPANJE IZ SUPLJEG U PRAZNO