Uslovi za skijanje idealni

0

Odlično pripremljene ski-staze, vertikalni transport koji radi u punom kapacitetu, te sunčano vrijeme i visina snijega od 35 centimetara potvrđuju idealne uslove za sve ljubitelje Jahorine, koji namjeravaju da ovaj vikend provedu na skijanju ili u šetnji ovom olimpijskom ljepoticom, izjavila je jutros Srni portparol Olimpijskog centra „Jahorina“ Sanja Ćeremidžić.
Ona je naglasila da je sinoć na stazi Poljice počelo i noćno skijanje u periodu od 18.00 do 21.00 čas, i koje će biti organizovano svakog petka i subote, a cijena ski-karte je 18 KM.

Prema njenim riječima, hotelsko-ugostiteljski kapaciteti na Jahorini i ovaj vikend nude odličnu turističku, rekreativnu, gastronomsku i zabavnu ponudu, a među njima je i Moto klub „Pale“ koji danas u restoranu „Poljice“ priprema zimsku moto žurku.

Skup bajkera, ali i svih drugih ljubitelja dvotočkaša planiran je u 13.00 časova ispred ovog objekta, gdje će uz piće i hranu započeti di-džej tehno parti, a od 16.00 časova u restoranu počinje rok svirka lokalnog benda.

Očekuje se dolazak i bajkera iz drugih moto klubova iz Republike Srpske, Federacije BiH i zemalja u okruženju.

Kako je ranije najavljeno, danas i sutra na ski-stazi Dvorišta
na Jahorini biće održan „Biatlon kup“ u organizaciji Smučarskog kluba „Romanija“, koji je organizovan u okviru priprema za održavanje Evropskog omladinskog olimpijskog festivala 2019 /EJOF-EYOF/.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare