Uskoro krov za petočlanu porodicu Simić

0

MILIĆI – Zahvaljujući pomoći kompanije „Boksit“ iz Milića, lokalnih ustanova, organizacija i pojedinaca, porodica Simić iz milićkog naselja Goločevina, kojoj je 12. novembra izgorio stan sa kompletnom imovinom, useliće se uskoro u obnovljeni stambeni objekat.
Akciju pomoći porodici radnika „Boksita“ Gorana Simića, koji su inicirale njegove kolege, podržala je Sindikalna organizacija i radnici kompanije, a pridružile su se opštinske vlasti, učenici i zaposleni u milićkim školama, Crkveni odbor, te brojne druge organizacije i pojedinci.

Simić je rekao Srni da su u toku završni radovi i da bi za 15 dana porodica trebalo da se useli u obnovljeni stan.

„Uz `Boksitove` građevince ovdje su i moje kolege iz jame, koji mi pomažu. Svima koji su nam pritekli u pomoć neizmjerno sam zahvalan jer smo u požaru izgubili sve što smo godinama sticali“, rekao je Simić.

Među onima koji su pomogli porodici iz Milića je i srpski košarkaški as Miroslav Raduljica.

„Sticajem okolnosti, moja nastarija kćerka studira u Novom Sadu sa Raduljičinom sestrom. Ona joj je, vjerovatno, rekla za našu nesreću“, kaže Goran.

U požaru koji je 12. novembra zahvatio kuću porodice Simić u Milićima, potpuno je izgorio stan u potkrovlju u kojem živi ova petočlana porodica.

Tom prilikom pričinjena je velika materijalna šteta, ali srećom niko od ukućana nije povrijeđen.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare