Uručeni odbornički sertifikati

0

MILIĆI – Uručivanjem sertifikata o odborničkom mandatu i potpisivanjem izjave o prihvatanju mandata, odbornici Skupštine opštine Milići danas su i zvanično, kao izabrani predstavnici naroda, preuzeli obavezu da u naredne četiri godine u lokalnom parlamentu rade za dobrobit opštine Milići i njenih građana.

Novoizabrane odbornike u milićkoj Skupštini pozdravio je načelnik opštine Momir Lazarević, koji im je poželio uspješan rad.

Lazarević je odbornicima rekao da zbog proceduralnih razloga još ne zna kada će biti sazvana konstitutivna sjednica, ali da će tu informaciju imati u ponedjeljak, 14. novembra.

Sekretar Skupštine opštine Milići Mirko Savić rekao je Srni da je dodjela sertifikata odbornicima u novom skupštinskom sazivu formalan čin, koji prethodi sazivanju konstitutivne sjednice SO Milići.

„Odbornici su danas potpisali izjave o preuzimanju uvjerenja o odborničkom mandatu i prihvatanju mandata, te popunili obrasce o imovinskom stanju. Odbornicima su dostavljeni i primjerci Statuta i Poslovnika SO Milići, kao i kodeksa ponašanja odbornika, da imaju priliku da se upoznaju o načinu rada Skupštine“, dodao je Savić.

U novom sazivu SO Milići SNSD imaće sedam odbornika, SDA tri, SDS i Nezavisni Milići-2016. po dva, te SRS-„Srpska u sigurne ruke“, DNS, SP, PDP i Napredna Srpska po jedan odbornički mandat.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare