Uručene auto-sjedalice u okviru kampanje „Auto-sjedalice za svako dijete u Srpskoj“

0

BANJALUKA – Auto-moto savez Republike Srpske /AMS/ danas je u Banjaluci uručio 19 dječijih auto-sjedalica građanima koji su ih zatražili u okviru preventivne kampanje „Auto-sjedalice za svako dijete u Republici Srpskoj“.

AMS je do sada prikupio 55 dječijih auto-sjedalica različitih grupa, a ukupno su stigla 42 zahtjeva za njihovo korišćenje, navode iz AMS-a, te dodaju da će narednih dana nastaviti sa dostavom sjedalica roditeljima iz ostalih gradova i opština Republike Srpske.

Iz AMS-a podsjećaju da su ovu kampanju organizovali s ciljem da se svako dijete u Srpskoj u vozilu prevozi na bezbjedan način.

Akcija se, kako je navedeno, sprovodi na način da roditelji poklone auto-sjedalicu koju je njihovo dijete preraslo i time ostvare pravo na besplatan članski paket AMS i dodatne pogodnosti u osiguravajućim društvima „Dunav osiguranje“ i „Euros osiguranje“.

Roditelji koji nisu u mogućnosti da kupe auto-sjedalicu, a žele besplatno da je koriste, imaju priliku do ponedjeljka, 1. novembra, da se prijave na sajtu AMS-a /www.ams-rs.com/ i podnesu zahtjev da dobiju odgovarajuću sjedalicu prema uzrastu djeteta.

Do istog datuma i roditelji koji žele da poklone dječije auto-sjedalice imaju priliku da ih dostave u jedno od 49 Auto-moto društava u Republici Srpskoj, navodi se u saopštenju.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare