Uredno očitanje struje, minimalan broj reklamacija

7

Zavisno preduzeće „Elektrodistribucija“ Pale zaprimilo je veoma mali broj reklamacija na račune za električnu energiju za mjesec mart, a potrošnja struje uredno se očitava i u vrijeme epidemije virusa korona, izjavio je Srni direktor ovog preduzeća Aco Stanišić.

„Stanje na brojilima za mjesec mart očitavali su naši radnici, koji su adekvatno opremljeni i koriste svu potrebnu zaštitnu opremu prilikom rada na terenu, a računi vjerodostojno pokazuju potrošnju”, rekao je Stanišić.

On je naglasio da je broj reklamacija na račune za mjesec mart minimalan i u skladu je sa ranijim vremenom.

„Bez obzira na vremenske uslove ili trenutnu epidemiju virusa korona, uvijek imamo određen broj pritužbi na uvećanje računa za struju, jer dođe do kvara ili do ljudske greške pri očitanju ili unošenju podataka“, pojasnio je Stanišić, ističući da je broj pritužbi u nivou koji je moguće tolerisati.

Stanišić je dodao da je snabdjevanje građana električnom energijom sve vrijeme vanrednog stanja bilo uredno, te da uprava i svi zaposleni u „Elektrodistribuciji“ Pale ulažu maksimalne napore da, i pored trenutne situacije, održe kvalitet u isporuci električne energije svim potrošačima.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
7 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Koliko je bilo reklamacija?

Nema smisla reci da je mali broj reklamacija dok traje vandredno stanje. Pogotovu kada penzioneri (koji najredovnije prate brojila, zbog kolicine slobodnog vremena) ne mogu da dodju u priliku da reklamiraju racune. Toliko.

Nema smisla ni da daje izjavu ko je daje, ali ko te pita.

Lik je doktor, on i treba da daje.

Управо. Не ради се о томе што прецизно мјерите. Ради се о томе да је доста људи спријечено да рекламира рачуне. Немојте се тиме хвалити, испадате трапави и траљави, а нема ваше заслуге нигдје. Мени је рачун већи добро у марту него што је у фебруару био.

Jasta, dobro leze korona, moze se jos cime pohvaliti nenadano 🙂 Ni sami nisu ocekivali, takvo im je saopstenje.

politika „busi dje moze da prodje“