Uprava FK „Drina“ podnijela neopozivu ostavku

0

ZVORNIK – Uprava Fudbalskog kluba /FK/ „Drina“ iz Zvornika, koji igra u Premijer ligi BiH, podnijela je kolektivnu neopozivu ostavku zbog problema sa kojima se suočavala tokom prethodne takmičarske sezone.

Vanredna Skupština ovog kluba, na kojoj će biti izabrano novo rukovodstvo premijerligaša iz Zvornika, biće održana do kraja naredne sedmice, kada će biti određeni i ciljevi za narednu takmičarsku sezonu i ocijenjen rad kluba u prethodnom periodu.

Dugovanja FK „Drine“ prema igračima i dobavljačima trenutno iznose oko 200.000 KM, dok su potraživanja kluba oko 130.000 KM.

Fudbalski klub „Drina“ duguje igračima dvije i po plate, i većina igrača ističe da neće početi pripreme za narednu sezonu, koje počinju za desetak dana, dok im se ne izmire dugovanja.

Sportski direktor u ostavci Milan Đokić smatra da će promjene na čelu FK „prodrmati“ sve strukture u Zvorniku koje mogu pomoći „Drini“.

„Finansiranje FK `Drina` do sada je bilo isključivo iz budžeta opštine i uz malu pomoć nekih preduzeća, što se pokazalo kao nedovoljno“, rekao je Đokić i dodao da će u narednoj takmičarskoj sezini „Drini“, prema proračunu, biti potrebno oko 400.000 KM ukoliko se želi da klub ostane na „zdravim nogama“.

Kapiten FK „Drina“ Aleksandar Kikić vjeruje da će se situacija normalizovati i da će ekipa početi na vrijeme pripreme.

Zbog trenutne situacije u FK „Drina“ o pojačanjima niko ne razmišlja.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare