Univerzijada na Tjentištu spaja mlade iz Banjaluke i Foče

0

FOČA – Omladinski pokret Foča i ove godine će biti lokalni partner Studentskom parlamentu Univerziteta u Banjaluci u organizaciji „Banjalučke univerzijade“, koja će se drugi put zaredom održati na Tjentištu, od 26. do 29. maja.
Iz Omladinskog pokreta Foča poručuju da im je drago da su navikli organizatore ovakvih dešavanja na području ove opštine da u svoj program uključuju mlade Fočake.

„Osim Univerzijade, tu je i `Okej fest`, a ove dvije manifestacije samo dodatno promovišu našu opštinu“, rekao je predsjednik Omladinskog pokreta Foča Mladen Mandić.

On je naveo da je Omladinski pokret Foča ove godine zadužen za promociju muzičkog dijela Univerzijade i organizaciju prevoza za Fočake i studente koji studiraju u Foči.

„Nadam se da će nas vrijeme poslužiti da se zajedno sa našim vršnjacima sa banjalučkog Univerziteta bolje upoznamo i dobro zabavimo“, dodao je Mandić.

Na terenima sportsko-rekreativnog centra Nacionalnog parka „Sutjeska“, studenti banjalučkih fakulteta takmičiće se u fudbalu, odbojci i basketu, te u kvizovima opšteg znanja i kulture.

Učesnike Banjalučke univerzijade, kao i sve posjetioce koji dođu na Tjentište, zabavljaće poznati regionalni di-džejevi i domaće muzičke grupe.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare