Ukradena kompjuterska oprema

0

FOČA – Nepoznati počinioci provalili su u zgradu direkcije Nacionalnog parka „Sutjeska“ u Foči, odakle su iz kancelarija otuđili po četiri procesora i monitora i tri štampača, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo. U saopštenju se navodi da su nepoznati počinioci obili ulazna vrata zgrade i nasilno otvorili 15 kancelarija, iz kojih su otuđili pomenutu opremu. Istraga je u toku.

U posljednja 24 časa evidentirane su četiri saobraćajne nezgode – u Trnovu sa lakšim tjelesnim povredama i u Istočnom Novom Sarajevu, Istočnom Starom Gradu i Trnovu sa manjom materijalnom štetom.

Na magistralnom putu Lapišnica – Podgrab i Ljubogošta – Podromanija saobraćaj se odvija otežano, smanjenim intenzitetom, dok se na magistralnom putu Sarajevo – Foča, dionica puta Krupac – Trnovo, saobraćaj odvija jednom saobraćajnom trakom. Uspostavljeno je odvijanje saobraćaja na regionalnom putu Kula – Pale, dionica puta Miljevići – Triangla.

Na svim putnim pravcima koje pokriva Policijska stanica Han Pijesak saobraćaj se odvija otežano, kao i na području opštine Čajniče, gdje se teretna motorna vozila ne mogu kretati zbog velike količine snijega na kolovozu, pogotovo preko prevoja Kozara i Metaljka.

Radnici policije kontrolisali su 39 vozila i vozača, uručili 33 prekršajna naloga, legitimisali sedam lica, te iz saobraćaja isključili dva vozača – zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola i zbog upravljanja vozilom prije sticanja zakonskog prava.


(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare