Ukraden aparat iz Doma zdravlja u Foči

0

FOČA – Iz Doma zdravlja u Foči ukraden je aparat „puls-oksimetar“, vrijednosti oko 1.000 KM, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.
Krađu je 6. februara prijavio ljekar, čiji su inicijali I. K.

U mjestu Štrpca, pored regionalnog puta Uvac – Dobrun, opština Rudo, nepoznati počinioci su sa putničkog vozila „opel korsa“, vlasništvo B.M, ukrali četiri točka.

Na magistralnom putu Lapišnica – Podgrab i Ljubogošta – Podromanija saobraćaj se odvija otežano, smanjenim intenzitetom.

Od 3. februara, zbog snježnih padavina i lavina, obustavljen je saobraćaj na magistralnom putu Sarajevo – Foča. Od 7. februara uspostavljen je saobraćaj na dionici puta Krupac – Trnovo, Miljevići – Triangla, kao i regionalni put Kula – Pale. Neprohodni su putni pravci Brod na Drini – Dobro Polje, Brod na Drini – Gacko i Brod na Drini – Šćepan Polje.

Na području koje pokriva Policijska stanica Han Pijesak i svim putnim pravcima saobraćaj se odvija veoma otežano, snijegom prekrivenim i zaleđenim kolovozima. Većina lokalnih i nekategorisanih putnih pravaca su neprohodni i u toku je neprekidan rad zimskih službi na čišćenju navedenih puteva i uspostavljanju normalnog odvijanja saobraćaja.

Na području koje pokriva Policijska stanica Čajniče saobraćaj se, takođe, odvija otežano zbog snježnih padavina, slabim intenzitetom, dok se teretna motorna vozila ne mogu kretati zbog velike količine snijega na kolovozu, prvenstveno preko prevoja Kozara i Metaljka. Većina lokalnih puteva je neprohodna i ekipe na terenu rade na njihovom raščišćavanju.

U posljednja 24 časa evidentirane su četiri saobraćajne nezgode – po dvije na Palama i Kalinoviku, koje su za posljedicu imale manju materijalnu štetu. Radnici policije kontrolisali su 33 vozila i vozača, uručili 13 prekršajnih naloga, legitimisali tri lica, te iz saobraćaja isključili jednog vozača zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola i jedno neregistrovano vozilo.


(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments