Uhapšeno lice koje je obilo 22 stambena objekta

0

FOČA – Lice čiji su inicijali E.M. iz Kantona Sarajevo uhapšeno je zbog sumnje da je na području sela Izbišno, opština Foča, obilo 22 stambena objekta i počinilo krađe kojima je pričinjena materijalna šteta od više hiljada KM.
Na osnovu raspisane potjernice, 27. avgusta, policijski službenici MUP-a Kantona Sarajevo uhapsili su osumnjičenog i predali ga Centru javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo, radi dalje kriminalističke obrade, saopšteno je iz CJB Istočno Sarajevo.

Stanici javne bezbjednosti Foča 27. avgusta je prijavljeno da je u toku noći u selu Izbišno, koje je većinom povratničko i u kome su kuće u većini slučajeva obnovljene i vlasnici u njima ne žive, izvršeno više teških krađa obijanjem kuća i pomoćnih objekata.

Uviđajem je utvrđeno da su tog dana obijena 22 stambena objekta, među kojima je objekat mjesne zajednice i džamije, i ukradena veća količina električnog i ručnog alata, motokultivatori, motorne pile i drugi alat, čime je pričinjena materijalna šteta od više hiljada konvertibilnih maraka.

Policajci su, tokom kriminalističke obrade, od osumnjičenog privremeno oduzeli ukradene predmete koji će biti vraćeni vlasnicima.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare