Uhapšeno 21 lice

3

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske uhapsili su danas 21 lice koji se sumnjiče da su na području Sokoca, Rogatice i Pala izvršili više krivičnih djela, saopšteno je iz MUP-a Srpske.

Uhapšeni se sumnjiče da su izvršili krivična djela: pustošenje šuma, krađa, zloupotreba službenog položaja ili ovlaštenja, nesavjesan rad u službi, neprijavljivanje krivičnog djela ili učinioca, falsifikovanje ili uništavanje službene isprave, sprečavanje dokazivanja, falsifikovanje znakova za obilježavanje robe mjera i tegova, utaja poreza i doprinosa i nedozvoljena trgovina.

Uhapšeni su Ž.Z. /34/, M.N. /32/, M.K. /61/, D.Đ. /45/, D.K. /33/, D.A. /35/, M.L. /53/, D.V. /40/, D.K. /53/, B.A. /34/, N.A. /30/, R.G. /47/, G.V. /45/, M.S. /31/, S.B. /32/, M.N. /29/, V.B. /52/ J.B. /35/, svi sa Sokoca, te N.J. /30/, B.L. /37/ i A.K. /27/ sa Pala.

Nad uhapšenim licima je u toku kriminalistička obrada.

Hapšenja i pretrese na više lokacija izvršili su službenici Uprave krim-policije MUP-a Republike Srpske u saradnji sa Policijskom upravom Istočno Sarajevo i pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva na području tog grada u okviru akcije „Silva“.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Hapsi milicijo!!!

Zasto inicijali sta krijete lopove puno ime i prezime ali na kraju par dana price i ponovo ista prica

Milicijo hapsi ko je zasluzio, uhapsite ubice Davida.