Uhapšena četiri lica zbog nezakonitog lova

0

KALINOVIK – U mjestu Morine, opština Kalinovik, uhapšena su četiri lica zbog postojanja osnova sumnje za nezakonit lov i nedozvoljenu proizvodnju i promet oružja ili eksplozivnih materija, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Akcija je izvedena juče u saradnji sa Lovačkim udruženjem „Zagorje“, čiji su članovi zajedno sa policijskim službenicima vršili obilazak terena na području Mjesne zajednice Ulog.

U Morinama je oko 17.00 časova kontrolisano automobil „džip čiroki“, kojim je upravljalo lice čiji su inicijali Z.Š, dok su se u vozilu nalazila još tri lica – S.M, B.P. i V.K, svi nastanjeni u Nevesinju.

Prilikom pregleda vozila pronađeno je i oduzeto sedam pušaka za koje ova lica nisu posjedovali oružne listove, od kojih tri vojničke puške, jedna automatska, dva lovačka karabina i jedna snajperska vojnička puška, te 112 komada municije i meso srneće divljači.

Nakon kriminalističke obrade i dokumentovanja predmeta, protiv ovih lica nadležnom tužilaštvu biće dostavljen izvještaj.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments