Uhapšen šumokradica iz Petovića

0

Policija je uhapsila S. S. iz Petovića kod Pala zbog bespravne sječe šume, saopšteno je juče iz CJB Istočno Sarajevo. U njegovom dvorištu policija je pronašla 3,5 kubnih metara drveta. Krađu je prijavio rukovodilac radne jedinice Šumskog gazdinstva „Sjemeč“ iz Rogatice, obavijestivši policiju da su u mjestu Gosina bespravno posječena 24 stabla crnog bora.

Lice sa inicijalima N.M. lažno je prijavilo policiji u Palama i MUP-u Kantona Sarajevo da mu je ukradeno putničko vozilo „audi A4“, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo. On je juče prijavio policiji da mu ukradeno vozilo koje je bilo parkirano u Ulici Jovana Cvijića u Palama. Istog dana, operativni dežurni radnik MUP-a Kantona Sarajevo obavijestio je CJB Istočno Sarajevo, da je ovo lice u Kantonu Sarajevo, takođe, prijavilo krađu istog putničkog vozila u Radničkoj ulici u federalnoj opštini Novo Sarajevo. U toku je rad na dokumentovanju predmeta i rasvjetljavanju ovog krivičnog djela.

Policija iz Sokoca, zajedno sa radnicima Šumskog gazdinstva „Romanija“, juče je oko jedan čas na međustovarištu u šumi u državnom vlasništvu zatekla P. Š. i A. G. u krađi trupaca. U CJB Istočno Sarajevo kazali su da će protiv njih biti podnesen izvještaj nadležnom tužilaštvu.G. O.

Policija je u ponedjeljak u Karađorđevoj ulici u Istočnom Novom Sarajevu pronašla ukradeni automobil „alfa romeo“. U Centru javne bezbjednosti Istočno Sarajevo navode da je automobil ukraden 5. oktobra u sarajevskoj opštini Novi Grad. G. O.

(www.palelive.com / Glas Srpske)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare