Ugovorena isporuka vatrogasnog vozila

0

MILIĆI – Zamjenik načelnika opštine Milići Mile Lalović i direktor beogradske firme „Gasop“ Rajko Radojičić danas su u Milićima potpisali ugovor o isporuci novog vatrogasnog vozila, vrijednog 282.000 KM, koji bi za dva mjeseca trebalo da pojača vozni park Teritorijalne vatrogasne jedinice Milići.
Lalović je rekao novinarima da je 250.000 KM za kupovinu vatrogasnog vozila milićkoj jedinici obezbijedio Vatrogasni savez Republike Srpske, a preostali dio opština Milići.

„Ovo je značajan dan za opštinu Milići. Potpisivanjem ovog ugovora stavili smo tačku na proceduru nabavke vatrogasnog vozila, koje smo već dugo čekali i vatrogasna jedinica sada će biti u potpunosti opremljena“, rekao je Lalović.

Radojičić je nakon potpisivanja ugovora rekao da će milićki vatrogasci uskoro dobiti najsavremenije vozilo za gašenje požara i spasavanje.

„Velika prednost ovog vozila je to što ima potpunu zaštitu od iznenadnog gubljenja struje i vazduha u stanju mirovanja, te mogućnost zaštite od pregrijavanja i smrzavanja“, objasnio je Radojičić.

On je naveo da su do sada proizvodni pogoni beogradske firme proizveli oko 200 vatrogasnih i komunalnih vozila, kao i da su vodeći regionalni proizvođači vozila za te namjene.

Radojičić je dodao da će uskoro ova beogradska firma otvoriti proizvodni pogon u Zvorniku.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare