Udruženje „Moj prijatelj“ organizovalo humanitarnu izložbu

0
Udruženje

VIŠEGRAD – Udruženje lica sa poteškoćama u razvoju „Moj prijatelj“ iz Višegrada organizovalo je prodajnu izložbu u ovoj opštini, na kojoj su posjetioci mogli da doniraju novac i tako nagrade članove Udruženja koji su izradili predmete povodom Vaskrsa.

Član Udruženja Snežana Jevđić rekla je novinarima da četvrtu godinu uzastopno organizuju prodajnu izložbu, te da radove izrađuju sa djecom na radionicama.

„Izložba je humanitarnog karaktera i novac koji prikupimo koristimo za dalji rad Udruženja, da se sastajemo i družimo. Izložba, osim toga, jeste jedan od načina da se povežemo sa zajednicom, da ljudi vide čime se bavimo“, navela je Jevđićeva.

Ona je istakla da sa ljekarima iz Doma zdravlja Višegrad organizuju predavanja o temama koje interesuju članove Udruženja.

„Veoma nam je važno da nastavimo dobru saradnju sa opštinom, Domom zdravlja, obdaništem i školama“, naglasila je Jevđićeva.

Ona je dodala da Udruženje ima 20 članova i okuplja porodice čija djeca imaju određeni problem, te djecu sa posebnim potrebama.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare