Učesnici “Jahorina Film Festivala” dolaze u Višegrad

0

VIŠEGRAD – Sedmi Međunarodnom festival ekološkog turističkog filma “Jahorina film festival” večeras će biti otvoren na Palama.

U okviru ceremonije otvaranja biće prikazan igrani film “Led” Jelene Bajić – Jočić, koji je na nedavno održanom Festivalu glumačkih ostvarenja u Nišu dobio “Zlatnu lincuru” za najbolje ostvarenje koje govori o ekologiji ljudske duše.

Ceremoniji otvaranja, koja je zakazana za 19.00 časova u Kulturnom centru Pale, između ostalih, prisustvovaće i pomoćnik ministra za turizam i ugostiteljstvo Republike Srpske Aleksandra Trifković.

Nakon ceremonije uslijediće prikazivanje filma “Led” kojem će prisustvovati članovi ekipe Radoš Bajić, Nela Mihailović, Olga Odanović, kao i snimatelji, producenti i drugi učesnici, saopšteno je iz Pres-službe Festivala.

U pratećim programima za 26. septembar predviđena je posjeta Andrićgradu i Višegradu, gdje će gosti Festivala moći da se upoznaju o znamenitostima ovog kraja, a domaćin će im biti i načelnik opštine Višegrad Slaviša Mišković.

U zvaničnoj konkurenciji Festivala biće prikazano ukupno 85 filmova iz 20 zemalja.

(www.palelive.com / Srna)

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments