U Višegradu svečano dočeka pravoslavna Nova 2014. godina.

0

Za razliku od drugih gradova Republike Srpske i Srbije Višegrađani i brojni gosti iz susjednih gradova imali su jedinstvenu priliku da svečano dočekaju pravoslavnu Novu 2014. godinu na dva paralelna koncerta.

Na Trgu Palih boraca, kraj ćuprije na Drini, nakon nastupa lokalnih bendova i folklorista ,brojnu publiku je uveseljavala popularna zvijezda Grand produkcije Milica Pavlović.

Za sve učesnike svečanog dočeka pravoslavne Nove godine Opština Višegrad je obezbijedila besplatne tople napitke, čaj i kuvanu rakiju.

Tačno u ponoć, nakon vatrometa, brojnim sugrađanima i gostima pravoslavnu Novu 2014. godinu čestitao je načelnik opštine Višegrad Slaviša Mišković.

Veselo je bilo i u hotelu „Andrićev konak“, u kome je novogodišnje slavlje nastavljeno do jutarnjih časova, uz pjesme Milice Pavlović i svirku njenog orkestra. U hotelu „Andrićev konak“ sinoć je održanao i tradicionalno Sarajevsko – srpsko sijelo.

Sinoć je bilo veselo je u Andrićgradu. Na Trgu Petra II Petrovića Njegoša brojni Višegrađani, ali i gosti sa strane, imali su priliku da se zabave uz muziku trubača Dejana Petrovića, prve trube Srbije, koji su nastupili uz pratnju popularnog Big Benda.

(www.palelive.com / www.opstinavisegrad.com)

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments