U subotu revijalna vožnja „ATV susret Jahorina 2022“

0

U Gradskoj upravi Istočno Sarajevo danas je potpisan sporazum o saradnji sa Eko ATV /All-terrain vehicle/ enduro klubom „Šumski duh“ iz Istočnog Sarajeva, koji podrazumijeva zajedničku organizaciju „ATV susreta Jahorina 2022“ u subotu, 2. jula, na kojima se očekuje dolazak oko 200 učesnika.

Iz Eko ATV enduro kluba „Šumski duh“ zahvalili su za podršku u organizaciji ove manifestacije i naglasili da je ovo dobra prilika za afirmaciju prirodnih ljepota Jahorine i Istočnog Sarajeva, saopšteno je iz Gradske uprave.

Predsjednik ovog kluba Zoran Krstić istakao je da je klub osnovan prije 10 godina i do sada je organizovao ATV i moto-susrete na različitim lokacijama, a ove godine je, u dogovoru sa gradonačelnikom, odlučeno da to bude gradska manifestacija.

„U subotu će biti vožena adrenalinska tura na Jahorini, namijenjena ljubiteljima ATV i moto-vožnje, koja neće biti mnogo zahtjevna, jer mora da bude prilagođena i onim učesnicima koji nisu profesionalci“, istakao je Krstić.

On je naglasio da je ovaj događaj dobra prilika za afirmaciju Istočnog Sarajeva, dodavši da je tokom održavanja ATV susreta 2017. godine zabilježeno 400 noćenja u ovom gradu.

Organizatori „ATV susreta Jahorina 2022“ su Gradska uprava Istočno Sarajevo i gradska Turistička organizacija, a tehnički organizator je Eko ATV enduro klub „Šumski duh“.

Predstavnici Gradske uprave i Turističke organizacije Istočnog Sarajeva naveli su da je osnovni cilj, ove i sličnih manifestacija, unapređenje turističke ponude grada.

„Želimo da ovaj događaj promovišemo u pozitivnom smislu i da jasno naglasimo da je naš cilj promocija i očuvanje prirodnih ljepota grada Istočno Sarajevo sa akcentom na unapređenje turističke ponude grada u toku ljetne turističke sezone“, istakli su predstavnici Gradske uprave.

Revijalna vožnja „ATV susret Jahorina 2022“ biće održana u okviru zvaničnog početka ljetne turističke sezone na Jahorini.

Vožnja će početi ispred hotela „Nebojša“ u 9.00 časova, a cilj će biti kod hotela „Vučko“, navedeno je u saopštenju.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare