U subotu revijalna trka u alpskom skijanju „Jahorina – Ravna planina – Pale“

0

Кako piše na Fejsbuk stranici Olimpijskog centra „Jahorina“, odložena revijalna trka u alpskom skijanju „Jahorina – Ravna planina – Pale“ koja je bila zakazana za 10. mart, biće održana u subotu, 18. marta. U trci će moći učestvovati svi zainteresovani skijaši, bez ograničenja u starosnoj dobi.

Start trke naći će se na uzvišenju Javor, 18. marta u 14.00 časova, dok će se cilj trke nalaziti na polazu gondole „Ravna planina“.

Okupljanje takmičara predviđeno je na pomenuti datum u periodu između 12.30 i 13.00 časova, na lokaciji ispred betonare kompanije „Mega kop“, odakle bi sniježnim tabačima bili prevezeni na start trke.

Nagrada za prvo mjesto iznosiće čak 1.000 КM i dodijeliti će je opština Pale. Nagrada za drugo mjesto biće ski-karta, 10 u sezoni, koju će dodijeliti Olimpijski centar „Jahorina“, dok će nagrada za treće mjesto biti personalizovana noćna ski-karta koju će dodijeliti Ski-centar „Ravna planina“.

Ukoliko i vi želite biti dio revijalne trke „Jahorina – Ravna planina – Pale“, pošaljite imejl Ski-klubu „Jahorina“ na info@skiteamjahorina.ba ili jednostavno pozovite broj telefona +387 65 422 314.

Autor: Čedo Matović je rođen u selu Previla, opština Foča. Penzioner, veliki zaljubljenik u sport i prirodu i najstariji „border“ na Palama.

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare