U subotu otvaranje zimske sezone

0

Na Jahorini će u subotu, 12. decembra, svečano biti otvorena zimska turistička sezona na olimpijskoj planini.
Zimsku turističku sezonu na Jahorini zvanično će u hotelu „Bistrica“ otvoriti ministar trgovine i turizma Republike Srpske Predrag Gluhaković, gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Samardžija i direktor Olimpijskog centra „Jahorina“ Velibor Lazarević.

Iz Olimpijskog centra „Jahorina“ saopšteno je da će se oni u 11.00 časova u ovom hotelu obratiti medijima, a nakon toga i zvanicama na otvaranju sezone.

Zabavno-muzički program biće održan na platou kod šestosjeda „Ogorjelica jedan“ kod hotela „Košuta“, u okviru kojeg će posjetioce od 11.00 do 15.00 časova zabavljati grupa „Beogradski sindikat“.

U okviru otvaranja zimske turističke sezone na Jahorini sarajevska grupa „Regina“ će od 17.00 do 21.00 čas zabavljati posjetioce u klubu „Bistrica“ u istoimenom hotelu, te promovisati svoj album „Lajv“ sa koncerta održanog u julu u Sarajevu i autobiografsku knjigu grupe koju je napisao njen frontmen Aleksandar Čović sa ostalim članovima benda.

Ulaz je besplatan za sve posjetioce kluba „Bistrica“, koji će na poklon dobiti knjigu i CD grupe „Regina“.

Cijena ski-pasa biće u skladu sa važećim cjenovnikom za dati period, pa će dnevni ski-pas koštati 25 KM, dnevni ski-pas za šestosjed „Skočine“ 18 KM i dnevni ski-pas za lift „Poljice“ 15 KM.

Datum početka skijanja još nije poznat, jer nisu stvoreni uslovi za skijanje.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare