U subotu kup Bioštica u Žunovima

1

SOKOLAC – U mjestu Žunovi kod Sokoca u subotu, 25. juna, biće održano sedmo takmičenje „Strim fišing kup – Bioštica 2022“ na rijeci Bioštica, rekli su Srni u Udruženju sportskih ribolovaca „Bioštica“.

Jedan od organizatora ovog takmičenja Ognjen Borovčanin rekao je Srni da su ove godine učešće najavili takmičari iz Hrvatske, Srbije, Sjeverne Makedonije i BiH i da se već prijavila 42, što je maksimalan broj za stazu u Žunovima.

Prema programu, manifestacija će početi u petak, 24. juna, slobodnim ribolovom i treningom na ribolovnoj stazi od 9.00 do 13.00 časova, a od 14.00 do 16.00 časova biće organizovano poribljavanje dijela rijeke na ovoj lokaciji.

U subotu, 25. juna, u 7.30 časova počeće okupljanje takmičara u selu Žunovi, a potom registracija učesnika, pregled staze i izvlačenje startnih izlazaka, nakon čega će početi takmičenje u četiri runde.

Proglašenje pobjednika očekuje se oko 15.00 časova, a potom druženje, promocija ribolovne opreme i slobodan ribolov na stazi, što će biti nastavljeno i u nedjelju, 26. juna.

Takmičenje će biti prema FIPSED pravilima u disciplini ribolov predatora vještačkim mamcima sa obale.

Za najboljih pet takmičara obezbijeđene su vrijedne nagrade sponzora, kao i diplome, medalje i pehari, istakli su u Udruženju „Bioštica“.

(www.palelive.com / Srna / Foto: Fb)

Pretplati se
Obavijesti me o
1 Komentar
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Bolje da su otišli kod Cicka ili Strahinje da im poprave put do Buka da se svi ne brukamo.