U subotu košarkaška utakmica humanitarnog karaktera za Ostoju Avlijaša

0

U subotu, 30. Marta sa početkom u 16:30 časova u dvorani “Peki” u Palama biće odigrana utakmica 22. kola Prve lige Republike Srpske izmedju KK “Obilić” i KK “Prijedor”.

Najavljena utakmica osim takmičarskog ima i humanitarni karakter i sav prikupljeni prihod, kojeg možete ostaviti u kutiji na ulazu u dvoranu, biće uplaćen na račun našeg sugrađanina Ostoje Avlijaša.

Ostoja Avlijaš se nalazi u teškoj životnoj situaciji i potrebna mu je pomoć dobrih ljudi.

Ostoja se trenutno nalazi na liječenju nakon što su mu dijagnostikovani teži psihički poremećaji. Osim toga, on nema finansijska primanja koja su mu neophodna za život i liječenje!

Predsjednik KK “Obilić” Mladen Koprivica pozvao je sve ljude dobre volje da, ukoliko su u mogućnosti, daju svoj skromni doprinos kako bi bar na neki način pomogli svom Sugrađaninu.

“Građani Istočnog Sarajeva su mnogo puta pokazali svoju humanost, zato ne sumnjam da će se i ovaj put odazvati u velikom broju. Ostoja je uzoran građanin i zaslužuje da mu pomognemo, u svoje ime i ime igrača KK “Obilića” unaprijed se zahvaljujem svima koji odluče da dođu na utakmicu i pruže svoj skromni doprinos”, istakao je Koprivica.

Pomozimo našem sugrađaninu, jer naše malo nekome znači mnogo! Budimo humani.

(www.palelive.com)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments