U subotu humanitarna utakmica za pomoć Aleksandru Brezi

0

Na Palama će u subotu, 10. novembra, biti odigrana utakmica između Košarkaškog kluba “Obilić” i Košarkaškog kluba “Sokolac” koja će biti humanitarnog karaktera sa ciljem prikupljanja pomoći za Aleksandra Breza koji je povrijeđen kada je branio žensku osobu od nasilnika.

Predsjednik Košarkaškog kluba “Obilić” sa Pala Mladen Koprivica pozvao je sve građane opštine Pale i grada Istočno Sarajevo da podrže humanitarnu akciju.

“Našem sugrađaninu Aleksandar i njegovoj porodici potrebna je pomoć svih nas. Iz tog razloga smo odlučili da kao sportski klub pružimo podršku. Za sve posjetioce koji imaju želju i mogućnosti da doniraju malo veća novčana sredstva, na ulazu u dvoranu biće postavljena kutija za prikuplanje priloga”, rekao je Koprivica.

Koprivica je istakao da će najavljena utakmica između za sve ljubitelje dobre košarke biti interesantna, s obzirom na to da će to biti derbi komšijskih klubova sa istim ciljem – opstanak u Prvoj ligi Republike Srpske.

Aleksandar Brezo teško je povrijeđen u incidentu 28. oktobra na Palama kada je branio od nasilnika samohranu majku, radnicu kioska sa brzom hranom. Nakon komplikacija, njegovo zravstveno stanje se znatno pogoršalo.

Utakmica petog kola Prve lige Republike Srpske biće odigrana u Sportsko-poslovnom centru “Peki”, a cijena ulaznice iznosi 1 KM.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments