U subotu Festival domaćih proizvoda, preduzetništva i folklora

0

Na Palama će u subotu, 25. marta, biti održan Festival domaćih proizvoda, preduzetništva i folklora u organizaciji Poljoprivrednog klastera „Sarajevsko – romanijske i podrinjske regije“.

Festival će biti održan na gradskoj pijaci Pale u okviru projekta „Fjučer for ruts“ /Future4Roots/ koji finansira Fond za zapadni Balkan i EU u okviru poziva za regionalne projektne prijedloge „Podrška promociji regionalnih aktivnosti civilnog društva zapadnog Balkana“.

Dolazak izlagača i uređivanje štandova planirano je od 8.30, a svečano otvaranje festivala u 9.00 časova. Izjave za novinare su u 8.50 časova na lokaciji gradske pijace.

Dodjela nagrada je zakazana za 9.30, a od 10.00 časova je kulinarski šou.

U nastavku festivala planiran je pijačni dan i degustacija tradicionalnih jela, najavljeno je iz Poljoprivrednog klastera „Sarajevsko – romanijske i podrinjske regije“.

Istog dana, u Kulturnom centru Pale od 12.00 do 13.30 časova nastupiće kulturno- umjetnička društva „Slavija“, „Mladost“ sa Pala i KUD iz Sjeverne Makedonije.

Predviđeno je da u 14.00 časova u hotelu „Forest“ bude organizovana prezentacija pripreme modernih jela od domaćih proizvoda.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare