U Rogoušićima teže povrijeđena dva lica

0

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na dionici magistralnog puta LJubogošta – Cmiljeva Stijena, u mjestu Rogoušići, opština Pale, teško su povrijeđena dva lica, koja su nakon ukazane ljekarske pomoći u Domu zdravlja Pale, prevezena u bolnicu Koševo.

U nezgodi koja se dogodila juče u 16.45 časova povrijeđeni su suvozač u „škodi“ čiji inicijali su A.Š. i saputnik u „pežou“ čiji su inicijali S.M.

Uviđajem je utvrđeno da je do nezgode došlo kada je vozač „pežoa“ čiji su inicijali V.Č. izgubio kontrolu nad vozilom i prešao u suprotnu saobraćajnu stranu, nakon čega je prednjim dijelom vozila udario u „škodu“, kojom je upravljala A.H.

Tačan uzrok saobraćajne nezgode biće naknadno utvrđen, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

U mjestu Nevačka, opština Han Pijesak, nepoznata lica su zapalila drvena ulazna vrata Zemljoradničke zadruge u izgradnji, koja su nasilno otvorili.

Uviđajem je utvrđeno da je otvoreni plamen zahvatio metalni ormar sa električnim brojilom koje je djelimično oštećeno, dok su vrata sa štokom u potpunosti izgorjela.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac koji je naložio preduzimanje potrebnih mjera i radnji na rasvjetljavanju krivičnog djela oštećenje tuđe stvari.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare