U Rogatici zapaljen ukradeni „golf“

0

ROGATICA – Nepoznato lice ukralo je „golf dva“ sa parkinga u Rogatici, a potom u obližnjem Kovanju zapalilo automobil.

Lice čiji su inicijali M.Š. juče je u 6.00 časova prijavilo policiji da mu je sa parkinga u Preobraženjskoj ulici ukraden automobil, a u 6.10 časova policija je primila poziv da je u mjestu Kovanj, pored lokalnog puta, automobil zapaljen, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Na mjesto događaja upućeni su patrola policije i vatrogasna služba koja je ugasila požar na vozilu koje je u potpunosti izgorjelo.

Po ovlaštenju dežurnog tužioca uviđaj su izvršili inspektor za protivpožarnu zaštitu i sudski vještak, koji su konstatovali da je nepoznati izvršilac, najvjerovatnije, vozilo polio zapaljivom tečnosti, a zatim ga zapalio.

Sa lica mjesta izuzeti su tragovi koji će biti dostavljeni na vještačenje.

Policijskoj stanici Foča juče je prijavljeno da je u mjestu Gornja Dragovača, iz radnih mašina ukradeno gorivo.

Policijski službenici su izašli na lice mjesta, te uviđajem konstatovali da je nepoznati izvršilac ili više njih, obio rezervoare na četiri radne mašine vlasništvo Šumskog gazdinstva „Maglić“ i ukrao oko 250 litara dizel goriva.

Operativnim radom na terenu policijski službenici su došli do saznanja da se u vezu sa izvršenjem tog krivičnog djela može dovesti S. I. koji je lišen slobode.

U toku je dokumentovanje krivičnog djela krađe.

U mjestu Hreša, opština Istočni Stari Grad izvršena je provala u porodičnu kuću vlasništvo R.G. iz koje je otuđena manja količina električnog alata.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare