U razmjeni vatre sa federalnom policijom na Trebeviću ubijen muškarac

0

Lice čiji su inicijali A.Đ. /32/ smrtno je stradalo u pucnjavi u naselju Miljevići, na putu Vraca – Trebević, na području Istočnog Sarajeva – saznaje Srna od izvora bliskih bezbjednosnim agencijama u BiH.

Pucnjava se dogodila kada su pripadnici MUP-a Sarajevskog kantona bili u potjeri za vozilom marke „škoda“ za čijim je upravljačem bio nastradali, a na mjestu suvozača bila je žena čiji su inicijali L.M.

Kada je policija sustigla vozilo došlo je do razmjene vatre u kojoj je ranjen A.Đ. On je prevezen u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu gdje je preminuo od zadobijenih povreda.

Portparol Kliničkog centra Muamera Šehić izjavila je Srni da ne može davati detalje o stradalom, na zahtjev porodice.

Pripadnici MUP-a Sarajevskog kantona uhapsili su L.M. i predali je pripadnicima Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo, jer se događaj desio na području pod njihovom kontrolom.

Đorđijević smrtno ranjen iz vlastitog pištolja

Adis Đorđijević, koji je ubijen u pucnjavi u naselju Miljevići u Istočnom Sarajevu, pogođen je metkom ispaljenim iz njegovog pištolja „škorpion“ – utvrđeno je obdukcijom.

Portparol Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo Danka Tešić izjavila je Srni da je, po ovlaštenju dežurnog tužioca Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo, danas obavljena obdukcija kojom je utvrđeno da ispaljeni metak u tijelo smrtno stradalog A.Đ. potiče iz vatrenog oružja koje je njegovo vlasništvo.

„Policija u saradnji sa tužilaštvom preduzima određene mjere i radnje na konačnom rasvjetljavanju ovog događaja“, rekla je Tešićeva.

Prema nezvaničnim informacijama, Đorđijević je smrtno ranjen dok se otimao oko pištolja sa djevojkom Lejlom Muhović, koja se nalazila u sa njim u automobilu.

Đorđijević je ranjen u stomak, ali s obzirom na činjenicu da je upucan vertikalno /metak mu je dotakao i srce te izašao na leđa/, takvu povredu nije mogao preživjeti.

Upravo zbog toga se pretpostavlja da je do ranjavanja došlo dok se u automobilu otimao za pištolj sa Muhovićevom.

Pretpostavlja se da je, nakon što je prijavljena otmica djevojke i pokrenuta potjera za ovim parom koji je bio u vezi, Đorđijević prvo zapucao na policiju koja mu je uzvratila.

U tom trenutku ga je Muhovićeva, vjerovatno, pokušala spriječiti da puca pa su se otimali za pištolj. Vjerovatno je u tom trenutku pištolj i opalio i Đorđijević je tada teško ranjen.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare