U protekla 24 časa zaraženo šest osoba

6

Dom zdravlja Pale u protekla 24 časa evidentirao je šest novih slučajeva zaraze virusom korona, rekao je Srni koordinator kvaliteta zdravlja u ovoj zdravstvenoj ustanovi Nebojša Tanović.

„Zaražen je muškarac i pet žena. Četiri žene su srednje i jedna starije životne dobi, dok je muškarac srednje životne dobi. Jedna od žena smještena je u Bolnicu `Srbija` u Istočno Sarajevo, a ostali se osjećaju dobro i imaju blage simptome virusa korona“, istakao je Tanović.

On dodaje da su se oporavila četiri lica, tako da je na području opštine Pale trenutno aktivno 11 slučajeva zaraze virusom korona.

Tanović kaže da će i naredne sedmice biti nastavljeno testiranje lica sa težim simptomima, u skladu sa preporukama Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
6 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

E kako nam se divno plavi dom zdravlja…

dragi prijatelju, znate li mozda koja se dva objekta na planeti vide iz svemira?

Kazu da se kineski zid ipak ne vidi, tako da pretpostavljam da je dom zdravlja u Palama jedini objekat koji se vidi iz svemira!

Za 650.000 KM koliko su rekli da je izdvojeno za spoljašno uređenje doma zdravlja trebalo bi da nam se divno zlati dom zdravlja…

za te pare novi dom su mogli ozidati… i to je pokupla kajmak firma iz federacije…

Zaista ruzno,plavi dio DZ izgleda tamno i depresivno.