U pripremi novi odbojkaški klub OK „Romanija“ Pale

0

U Palama u školi odbojke kod trenera Živka Cicovića trenutno radi oko 60 djevojčica godišta 96, 97, 98, 99. Djevojčice su u proteklom periodu napravile dobre rezultate u takmičenju Mini liga – Sarajevo, gdje su u prvih osam utakmica zabilježile pet pobjeda i tri poraza i trenutno se nalaze na trećem mjestu od ukupno devet sarajevskih ekipa.

Trener Živko Ciciović je radio u Odbojkaškom klubu „Famos Pale“ kao prvi trener, pomoćni trener pionira i vodio školu odbojke. Nakon gašenja kluba, osnovana je škola odbojke koja se u Mini ligi takmiči pod nazivom OK Pale. Kako djevojčice stasaju, rađa se ideja o boljem organizovanju i o osnivanju Odbojkaškog kluba „Romanija“, na čijem osnivanju se već počelo raditi.

S obzirom da je odbojka jedan od najljepših sportova za djevojčice, u školi odbojke su svjesni značaja ovog sporta za razvoj mladih, pa su vrata za upis novih članova, treniranje i druženje, širom otvorena.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/ok-romanija-pale/] width=[60] height=[60] title=[U pripremi novi odbojkaški klub OK „Romanija“ Pale] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb60_] thumb_cache_dir=[thumbs60] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare