U prekidu saobraćaj kod Ljubogošte zbog saobraćajne nesreće

0

Zbog saobraćajne nezgode od 16.45 časova u prekidu je odvijanje saobraćaja na putu Sarajevo-Sokolac u mjestu LJubogošta, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske. Saobraćaj je normalizovan kroz mjesto Majevac, na magistralnom putu Doboj-Modriča, gdje se juče izlila voda na kolovoz.


Iz Auto-moto saveza Republike Srpske navode da je saobraćaj normalizovan od 14.00 časova.

Putnička vozila i dalje ne mogu da saobraćaju magistralnim putem Prnjavor-Derventa u mjestu Donji Smrtići, dok teretna vozila mogu, ali usporeno. Obilazni put za putnička vozila je Prnjavor-Vidića put-Palačkovci-Smrtići-Tromeđa-Derventa.

Zbog oštećenja mosta kod mjesta Tobut u prekidu je odvijanje saobraćaja na magistralnom putu Tuzla-Bijeljina. Putnička vozila i manja teretna vozila koriste obilazni put Zajednica-Lopare-Priboj.

Jednom kolovoznom trakom vozila mogu da saobraćaju u mjestima Janja i Kojčinovac, na magistralnom putu Bijeljina-Zvornik.

I dalje je obustavljen saobraćaj na regionalnom putu Doboj-Modriča, u mjestu Vranjak.

Na regionalnom putu Priboj-Lopare-Mačkovac-Piperi, zbog oštećenja mosta u mjestu Jablanica, saobraćaju samo putnička vozila.

Od 15.00 časova u Federaciji BiH ponovo je obustavljen saobraćaj na magistralnom putu Zenica-Žepče zbog protesta građana.

Zbog vode na magistralnom putu Doboj-Gračanica u prekidu je saobraćaj na području Stanić Rijeke. Putnička vozila mogu koristiti obilaznicu preko Hodžića, dok teretna vozila ne mogu da koriste taj put.

Dionica od Gračanice prema Tuzli je prohodna, ali se na pojedinim lokalitetima saobraća jednom trakom.

Zbog poplavljenog kolovoza potpuno je obustavljen saobraćaj na regionalnim putevima Gračanica-Srebrenik, Gračanica-Ormanica. Još je neprohodan i podvožnjak na ulazu u Žepče.

Teretna vozila ne mogu saobraćati na dijelu magistralnog puta Jajce-Crna Rijeka u mjestu Podmilačje.

Na regionalnom putu Gradačac-Ormanica saobraća se otežano jednom trakom.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare