U ponudi mnogo ljetnjih sadržaja

0

Ski-centar „Ravna planina“ sa Pala tokom ljeta posjetiocima nudi, između ostalog, pripremljene prostore za piknik u blizini dva vještačka jezera na kojima je moguće uživati u pecanju, plivanju, vožnji pedalinama i drugim zabavnim sadržajima na vodi, rekla je Srni portparol centra Jelena Mićić.

Ona je dodala da se, nakon uspješne zimske sezone, ovaj ski-centar fokusira na nove zanimljive ljetnje sadržaje kojima bi privukli pažnju turista.

Mićićeva navodi da na Ravnoj planini očekuju rast interesovanja za biciklizam, jer postoji ogroman potencijal za ljubitelje tog sporta, kojima se nudi 20 kilometara biciklističkih staza različitih kategorija.

„Novi zip-lajn će goste spuštati preko jezera u jedinstvenoj adrenalinskoj avanturi u ambijentu netaknute prirode“, rekla je Milićeva.

Ona je dodala da je ljubitelji prirode mogu uživati u šetnji po 30 kilometara dugim, obilježenim stazama u živopisnom ekološkom ambijentu sa mnoštvom vidikovaca, izvora vode.

Mićićeva je navela da će ove sezone u ponudi biti jahanje konja, a da je u planu razvoj novih sadržaja za alpiniste i ljubitelje avanturističkog turizma.

„Voda u našim jezerima je izvorska, u jednom jezeru uzgajamo ribu koju posjetioci mogu pecati, pripremati na roštilju ili ponijeti“, rekla je Mićićeva i napomenula da je na ovom ekološkom području moguće brati gljive i biljke za čajeve.

Ona je istakla da će gondola tokom ljetnje sezone biti dostupna posjetiocima za panoramsko razgledanje od 11.00 do 18.00 časova.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare