U ponedjeljak o daljem liječenju Miloša Božovića

0

ISTOČNA ILIDŽA – Predstavnici Opštinske organizacije Crvenog krsta Istočna Ilidža organizuju u ponedjeljak, 6. februara, konferenciju za novinare o zdravstvenom stanju i daljem liječenju mladića Miloša Božovića koji je 2014. godine kao golman juniorske ekipe Fudbalskog kluba „Slavija“ zadobio tešku povredu glave i trebalo bi da ponovo bude operisan u Rusiji.

Konferencija za novinare biće održana u 12.00 časova u sali opštine Istočna Ilidža, najavljeno je iz Opštinskog Crvenog krsta.

Miloš Božović bio je golman juniorske ekipe Fudbalskog kluba „Slavija“ iz Istočnog Sarajeva, a na utakmici 2014. godine doživio je tešku povredu glave.

U akcijama pomoći za Miloševo liječenje učestvovali su brojni građani Istočnog Sarajeva, Republike Srpske i regiona, a jedan od organizatora humanitarnih akcija bila je i Opštinska organizacija Crvenog krsta Istočna Ilidža.

Božović je u julu prošle godine bio na liječenju u klinici u Moskvi. Prema ranijim izjavama njegove porodice, pojavila se mogućnost liječenja matičnim ćelijama i ukupan proces liječenja, prema programu ljekara ruske klinike, trebalo bi da traje do dvije godine.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare