U ponedjeljak audicija za talente

0

SOKOLAC – Na Sokocu će u ponedjeljak, 15. februara, biti održana audicija za učešće na muzičkom takmičenju „Ritam Evrope“, namijenjenom mladima talentovanim za pjevanje i ples uzrasta od 14 do 21 godine.

Audicija će početi u 12.00 časova u sokolačkoj Sportskoj dvorani, rekla je Srni koordinator za realizaciju ovog projekta za opštinu Sokolac Svjetlana Rajić.

Ona je naglasila da očekuje veliki broj talentovanih mladih zainteresovanih za učešće u ovom muzičko takmičnju i pozvala ih da se prijave slanjem poruke na „Instagram“ nalogu /@ritamevrope/.

Pobjednik takmičenja će biti izabran kombinacijom glasova stručnog žirija, žirija gradova i opština učesnika televizijskog programa „Ritam Evrope“ i gledalaca koji glasaju putem SMS-a.

Ovo takmičenje osmišljeno je kao „Evrovizija“ za mlade.

Na ovoj manifestaciji gradovi i opštine Republike Srpske predstavljaće neku od Evropskih zemalja, a učesnici će pjevati na različitim evropskim jezicima.

Program „Ritam Evrope“ biće emitovan uživo na RTRS.

Podršku djeci i omladini Srpske putem ovog televizijskog formata daju i ambasadori zemalja Evrope, EU, Australije i Izraela.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare