U pogonu za proizvodnju peleta šteta od požara 130.000 KM

0
Ilustracija
Ilustracija

FOČA – U požaru u pogonu za proizvodnju peleta preduzeća „FL vud“ u Brodu na Drini, pričinjena je materijalna šteta od oko 130.000 KM, a nakon izvršenog uviđaja utvrđeno je da nema elemenata krivičnog djela, saopšteno je iz Policijske uprave Foča.

Policijski službenici i inspektori za protivpožarnu zaštitu Policijske uprave Foča, uz saglasnost dežurnog javnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Trebinje, juče su izvršili uviđaj nakon požara u firmi „FL vud“, koja je vlasništvo lica čiji su inicijali M.F. iz Ustikoline, navodi se u saopštenju.

Nakon uviđaja potvrđeno je da nisu pronađeni tragovi koji bi ukazivali da je požar podmetnut, te da je vatru, najvjerovatnije, uzrokovala sitna i lako zapaljiva piljevina, rečeno je Srni u policiji.

Iz Teritorijalno vatrogasne jedinice, koja je sa tri vozila juče osam časova gasila požar, navedeno je da je izgorjela transportna gumena traka za sitnu sječku i dio krova.

Šef vatrogasne jedinice Radojica Mališ rekao je da je oko 3.50 časova prijavljen požar na proizvodnoj traci, koja je prethodnog dana bila u pogonu do 23.30 časova, te da su uspjeli spasiti silose sa peletom.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments