U planu nadogradnja parkinga

0

ZVORNIK – Opština Zvornik planira nadogradnju postojećeg parkinga pored zgrade „Ze-15“, čime će biti obezbijeđeno ukupno 75 parking mjesta što je za oko 35 više nego sada.

V.d. načelnika Odjeljenja za prostorno uređenje opštine Zvornik Boško Kojić kaže da bi gradnjom nove etaže parkinga bio nadoknađen dio ukinutih parking-mjesta u Ulici Svetog Save gdje je nakon rekonstrukcije napravljeno šetalište.

„Proširenje parking prostora na ovom mjestu neophodno je i zbog toga što su u neposrednoj blizini zgrada opštine Zvornik, Stanica javne bezbjednosti i Osnovni sud gdje veliki broj građana svakodnevno dolazi“, rekao je Kojić.

On je dodao da je početak radova, koji je bio zakazan za ovu sedmicu, prolongiran zbog dezinformacija da će se na ovom mjestu praviti stambena zgrada.

„Predstavnici zajednica etažnih vlasnika zgrade „Ze-15″, kao i vlasnici okolnih lokala, ranije su upoznati sa planovima o nadogradnji parking-prostora“, kaže Kojić.

On je najavio da će biti održan sastanak sa vlasnicima lokala i stanarima ove zgradekojim će biti predočen izgled i dimenzije budućeg objekta.

„Prije tog sastanka nećemo krenuti sa bilo kakvim radovima“, poručio je Kojić.

Kojić je dodao da je nadogradnja parking prostora analizirana i na sjednici Savjeta za bezbjednost saobraćaja opštine Zvornik koji se saglasio sa predloženim rješenjem.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare