U petak prva revijalna trka u alpskom skijanju „Jahorina – Ravna planina – Pale“

0

U petak, 10. marta, biće održana prva revijalna trka u alpskom skijanju „Jahorina – Ravna planina – Pale“, u kojoj će moći učestvovati svi zainteresovani skijaši bez ograničenja u starosnoj dobi.

Start trke naći će se na uzvišenju Javor, u 12.00 časova, dok će se cilj trke nalaziti na polazu gondole Ski-centra „Ravna planina“.

Okupljanje takmičara predviđeno je na pomenuti datum u periodu od 10.30 do 11.00 časova, na lokaciji ispred betonare, odakle bi sniježnim tabačima bili prevezeni na start trke.

Nagrada za prvo mjesto, za koju je sponzor opština Pale, iznosiće čak 1.000 KM, nagrada za drugo mjesto biće ski-karta – 10 u sezoni, koju će dodijeliti Olimpijski centar „Jahorina“, dok će nagrada za treće mjesto biti sezonska noćna personalizovana ski-karta koju će dodijeliti Ski-centar „Ravna planina“.

Ukoliko i vi želite biti dio Revijalne trke Jahorina – Ravna planina – Pale, pošaljite e-mail Ski-klubu „Jahorina“ na info@skiteamjahorina.ba ili jednostavno pozovite broj telefona +387 65 422 314.

(www.palelive.com / Ski-centar Ravna planina)

Autor: Čedo Matović je rođen u selu Previla, opština Foča. Penzioner, veliki zaljubljenik u sport i prirodu i najstariji „border“ na Palama.

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare