U petak počinje memorijalni turnir „Srđan Tomić i Vladica Babović“

0

SOKOLAC – Osmi Memorijalni omladinski fudbalski turnir „Srđan Tomić i Vladica Babović“ za dječake od šest do 14 godina okupiće 27 klubova u 59 selekcija na Sokocu od petka do nedjelje, 21. do 23. juna.

U Omladinskom fudbalskom klubu „Glasinac 2011“, koji je organizator turnira, navode da se ovom sportsko-rekreativnom manifestacijom njeguje uspomena na rano preminule igrače Fudbalskog kluba „Glasinac“ Srđana Tomića /19/, člana mlade reprezentacije BiH i Republike Srpske, i Vladicu Babovića /40/, fudbalskog trenera i golmana.

Predsjednik Organizacinog odbora ovog turnira Dragan Renovica rekao je Srni da se do sinoć prijavilo ukupno 27 klubova iz Bugojna, Rogatice, Ilidže, Podgorice, Vogošće, Goražda, Pala, Vlasenice, Vojkovića, Pljevalja, Čajniča, Novog Sada, Bijeljine, Priboja, Višegrada, Han Pijeska, Mostara, Arilja, Istočnog Sarajeva i domaćina Sokoca.

„Na ovom memorijalnom turniru učestvuje oko 630 dječaka uzrasta od šest do 14 godina koji će se takmičiti u 59 selekcija“, istakao je Renovica.

Renovica je rekao da će se turnir igrati prema rasporedu – uzrast do 14 godina u petak, 21. juna, dječaci do 12 i do 10 godina igraju u subotu, 22. juna, a oni do devet i do sedam godina igraju u nedjelju.

Svečano otvaranje turnira pod sloganom „Oni žive“ zakazano je za petak u 10.00 časova na stadionu „Bara“ na Sokocu.

Memorijalni omladinski fudbalski turnir na Sokocu je 2018. godine uvršten u zvanični kalendar Fudbalskog saveza Republike Srpske.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments