U petak čišćenje Jahorine

0

Olimpijski centar „Jahorina“ i Udruženje hotelijera Jahorina pozivaju građane da se u petak, 15. aprila, pridruže dobrovoljnoj proljećnoj akciji čišćenja ove planine.
Portparol Olimpijskog centra „Jahorina“ Ivana Lizdek rekla je Srni da je ovo tek prva u nizu akcija čišćenja planine pred nastupajuću ljetnu sezonu, koju organizuju zaposleni u Centru i jahorinskim hotelima.

„Planirano je čišćenje dijela pored saobraćajnice od Osmica prema vikend naselju Šator i dalje prema izlaznoj stanici staze šestosjeda Skočine. Jedan dan nije dovoljan da se očisti planina, pa će akcija sigurno biti ponovljena u nekom narednom periodu“, rekla je Lizdekova.

Ona je podsjetila da je prethodnih godina odziv građana za čišćenje Jahorine bio solidan, te pozvala ljubitelje planine da se budućoj akciji odazovu u što većem broju, kako bi zajedno vratili proljećni sjaj ovoj olimpijskoj ljepotici.

Okupljanje zaposlenih Olimpijskog centra i hotelijera u petak, 15. aprila, planirano je za 8.30 časova ispred tehničke baze Centra, dok će za građane biti organizovan prevoz sa polaskom u 8.00 časova na stanici kod Osnovne škole „Pale“ na Palama.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare